Välkommen till Idélabbet! Vi arbetar med att göra det möjligt för personer som bor i Ekerö kommun att själva driva projekt och arrangera aktiviteter som är bra för samhället och medborgare.

På Idélabbet är inga idéer för små, för stora eller för galna. Vi välkomnar dig som till exempel vill starta en insamling för en fråga som du tycker är viktig, utveckla en tävlingsplattform för e-sport eller varför inte en rockkonsert på ett äldreboende? Kanske är det så att du vill göra något för samhället, men vet inte riktigt vad? Då kan du träffa en idécoach för att bolla tankar och tillsammans utveckla en idé.

 

Det är du själv, ensam eller tillsammans med andra, som driver och ansvarar för ditt projekt, men idécoacherna finns här för att hjälpa dig i de olika steg som gör att projektet lyckas. Behöver du hjälp med att anordna en workshop, nå ut till samarbetspartners, få coaching i en bidragsansökan eller tips på vilka lokaler som finns att använda så kan du ta stöd av en idécoach.

Till Idélabbet är alla välkomna - ung som gammal, erfaren som oerfaren, privatperson som förening! 

Amanda Sjöberg

Civilsamhällets idécoach

E-mail: amanda.sjoberg@ekero.se

Telefon: 08-124 573 13

Amalia Sjindjapkin

Civilsamhällets idécoach

E-mail: amalia.sjindjapkin@ekero.se

Telefon: 08-124 573 12

Riccard Slettengren

Process- och utvecklingsledare

E-mail: riccard.slettengren@ekero.se

Telefon: 08-124 570 65

Om oss

Idélabbet arbetar med att göra det möjligt för personer som bor i Ekerö kommun att själva driva projekt och arrangera aktiviteter som är bra för samhället och medborgare. Välkommen att besöka oss i Ekerö centrum!

Kontakt

Växel: 08-124 571 00

E-mail: idelabbet@ekero.se

Öppettider

Mån & tis: 11-18

Torsdag: 16-21