Idélabbet finns i Ekerö centrum och under våra öppettider vill vi gärna ha besök, oavsett om du har en färdig idé eller inte. Kom och säg hej till idécoacherna, få drop-in coaching och låna en dator för att arbeta med ditt projekt.

Har du en idé som du vill förverkliga? På Idélabbet jobbar civilsamhällets idécoacher som kan hjälpa dig i de olika steg som gör att ditt projekt lyckas. Boka ett möte idag!

Här har vi sammanfattat och förenklat bra och nyttig information för dig som funderar på att starta förening, söka bidrag eller boka en kommunal lokal.

Kommer snart

Inom kort kommer vi att publicera engagemangskartan och nätverket för ideellt engagemang. Det är ett tillfälle för föreningar och nätverk att synliggöra sig själva och sina aktiviteter. Om ni vill synas där kan ni klicka er vidare till våra riktlinjer för medverkan.

Om oss

Idélabbet arbetar med att göra det möjligt för personer som bor i Ekerö kommun att själva driva projekt och arrangera aktiviteter som är bra för samhället och medborgare. Välkommen att besöka oss i Ekerö centrum!

Kontakt

Växel: 08-124 571 00

E-mail: idelabbet@ekero.se

Öppettider

Mån & tis: 11-18

Torsdag: 16-21